Proceduri de lucru

De peste un deceniu, ne-am specializat in recuperarea datelor si am devenit lider pe piata romaneasca in acest domeniu. De aceea, am dezvoltat o serie de proceduri pe care le aplicam de fiecare data cand incepem un nou proiect de recuperare.

Citeste procedura noastra pentru a iti face o idee mai clara asupra modului nostru de lucru!

Etapa 1 – Preluarea comenzii

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să ne contactezi pentru a solicita recuperarea datelor. Preluarea comenzii se face pe baza unui contract pe care îl încheiem pentru a asigura obligațiile noastre cu privire la păstrarea confidențialității asupra datelor tale.

În acelasi timp, îți oferim un cod unic de client și un număr de ticket, pentru a monitoriza în timp real starea recuperării de date.

Etapa 2 – Diagnosticare și evaluare

În funcție de incidentul care a dus la imposibilitatea accesării suportului pe care sunt stocate datele tale, realizăm o evaluare preliminară. În felul acesta, determinăm care sunt posibilitățile recuperării datelor, în ce măsură se pot recupera și care sunt costurile operațiunii. În etapa de evaluare, folosim dispozitive hardware și software care ne permit lucrul cu disk-urile într-un mod similar celui din fabrica producatorului.

Toate aceste informații le furnizăm în maxim 24 de ore. Dacă în urma acestor informații, condițiile sunt favorabile și îți declari acordul verbal, îți vom transmite prin email o ofertă scrisă fermă pentru a fi semnată de către tine. Acest lucru semnifică angajamentul tău ferm pentru recuperarea datelor.

Etapa 3 – Recuperarea datelor

În urma acordului tău, începem procedura de recuperare. Durata acestei etape poate fi de maximum 7 zile lucrătoare, însă în mod uzual aceasta durează aproximativ o zi sau două.

Opțional, există posibilitatea în care să alegi recuperarea datelor în regim de urgență, contra unei taxe suplimentare. În acest caz, timpul de recuperare poate dura mult mai putin, în mod uzual până la 24 de ore.

Menționăm însă că, în funcție de complexitatea și dificultatea recuperării, există cazuri în care termenii de livrare în regim de urgență nu vor putea fi respectați.

Etapa 4 – Livrarea datelor

Când am încheiat etapa de recuperare a datelor, te informăm ți îți oferim posibilitatea să testezi calitatea datelor recuperate. Dacă recuperarea a fost facută la nivelul așteptărilor tale, vei onora financiar factura emisă pentru serviciile prestate și împreună stabilim o modalitate prin care datele recuperate să intre în posesia ta.

Dacă ești interesat să îți recuperezi datele cu noi, contactează-ne pentru o diagnosticare gratuită!