Prețuri

În continuare îți prezentăm o listă cu tarifele standard pentru serviciile noastre. Acestea pot varia în funcție de defectul fiecărui suport de stocare a datelor și nu depind de cantitatea de date solicitată.

Prețul exact se stabilește în urma unei analize GRATUITE a dispozitivului defect. În urma acestui proces putem afla dacă recuperarea este posibilă, procentul estimat de recuperabilitate, durata aproximativă a întregului proces dar și costul exact.

După de îți transmitem aceste informatii, tu alegi dacă dorești să mergi mai departe, în etapa următoare. Mai multe detalii despre modul nostru de lucru poți găsi în pagina Proceduri de lucru.

Prețurile de mai jos sunt exprimate în EURO fără TVA inclus, sunt estimative și variază în funcție de complexitatea fiecărui caz în parte. Persoanele fizice beneficiază de beneficii și discounturi.

DIAGNOSTICARE
Rapid

Rezultat preliminar în maxim o oră de la recepționarea suportului de stocare defect. Se oferă numai o cotație minimă de preț. Disk-urile trebuie să nu fi fost desfăcute la partea mecanică.

GRATUIT
Standard

Rezultat detaliat în maxim 24 de ore. Se oferă cotație de preț / procent estimat de recuperabilitate / durată estimată a procesului de recuperare. Disk-urile trebuie să nu fi fost desfăcute la partea mecanică.

GRATUIT
Urgent

Rezultat detaliat în maxim 3 ore. Se oferă cotație de preț / procent estimat de recuperabilitate / durată estimată a procesului de recuperare. În cazul în care recuperarea de date nu este posibilă, taxa nu se returnează.

30 €
Disk Desfăcut

Se aplică implicit în cazul disk-urilor care au fost desfăcute la partea mecanică. Rezultatul diagnosticării este oferit în maxim 72 de ore. (mai multe detalii aici)

GRATUIT
RECUPERĂRI DATE HDD IDE / SATA / USB / SCSI / SAS
Defect Logic Sistem de fișiere corupt / viruși / malware / fișire șterse / disk formatat
45 € – 120 €
Defect Electric Placă electronică defectă
80 € – 150 €
Defect Firmware Firmware Defect
80 € – 150 €
Defect Fizic/ Mecanic Motor defect / capete citire – scriere defecte / defecte de suprafață
150 € – 300 €
RECUPERĂRI DATE SSD
Defect logic Sistem de fișiere corupt / viruși / malware / SSD formatat
45 € – 120 €
Defect fizic SSD-ul nu este detectat sau este detectat incorect
150 € – 250 €
RECUPERĂRI DATE CARDURI MEMORIE, MEMORII FLASH, STICK-URI USB
Defecte logic Sistem de fișiere corupt / viruși / malware / fișire șterse / memorie formatată
25 € – 50 €
Defecte fizic Suportul de date nu este detectat sau este detectat incorect
50 € – 200 €
RECUPERĂRI DATE SISTEME RAID
RAID 0, 5, 6, 10, etc Prețul se stabilește în funcție de configurația sistemului, nr. de disk-uri dar și de defectele acestora.
De la 50 € / Disk
RECUPERARE DATE ÎN REGIM DE URGENȚĂ
Taxa Urgență Recuperarea de date se va desfașura în regim de urgență, în măsura în care acest lucru este posibil.
50 € – 150 €

 

Prețurile sunt exprimate în EURO și NU conțin TVA!

Dacă defecțiunea survenită este complexă sau dacă există defecte multiple, costul final precizat în urma diagnosticării poate depăși cotațiile de preț menționate în acest tabel.

Tarifele includ toate costurile de recuperare a datelor. Datele recuperate se vor livra pe un suport de stocare funcțional, pus la dispoziție de către client, sau online, prin transfer securizat.

Analiza și recuperarea disk-urilor desfacute la partea mecanică

Dacă partea mecanică a disk-ului pe care îl primim în scopul recuperării datelor a fost desfacută, diagnosticarea și evaluarea poate dura până la 72 de ore. Asemenea cazuri sunt tratate ca defecte fizice / mecanice iar recuperarea datelor este tarifată corespunzător.

Există cazuri în care este posibil să nu recomandăm încercarea recuperării datelor, în special pentru disk-urile cu probleme majore ale suprafeței de înregistrare. În aceste cazuri, șansele de recuperare pot fi foarte mici iar costurile foarte mari.

Pentru a obține o diagnosticare gratuită, te rugăm să ne contactezi!