Proceduri de lucru

De peste un deceniu, ne-am specializat in recuperarea datelor si am devenit lider pe piata romaneasca in acest domeniu. De aceea, am dezvoltat o serie de proceduri pe care le aplicam de fiecare data cand incepem un nou proiect de recuperare.

Citeste procedura noastra pentru a iti face o idee mai clara asupra modului nostru de lucru!

Etapa 1 – Preluarea comenzii

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa ne contactezi pentru a solicita recuperarea datelor. Preluarea comenzii se face pe baza unui contract pe care il incheiem pentru a asigura obligatiile noastre cu privire la pastrarea confidentialitatii asupra datelor tale.

In acelasi timp, iti oferim un cod unic de client si un numar unic al comenzii, pentru a monitoriza in timp real starea recuperarii de date.

Etapa 2 – Evaluare

In functie de incidentul care a dus la incapacitatea citirii suportului pe care sunt stocate datele tale, realizam o evaluare preliminara. In felul acesta, determinam care sunt posibilitatile recuperarii datelor, in ce masura se pot recupera si care sunt costurile operatiunii. In etapa de evaluare, folosim in mare parte dispozitive dezvoltate de noi care ne permit lucrul cu disk-urile intr-un mod similar celui din fabrica sa producatoare.

Toate aceste informatii le furnizam in maxim 24 de ore. Daca in urma acestor informatii, conditiile sunt favorabile si iti declari acordul verbal, iti vom transmite prin email o oferta scrisa pentru a fi semnata, care semnifica angajamentul tau ferm pentru recuperarea datelor.

Etapa 3 – Recuperarea datelor

In urma acordului tau, incepem procedura de recuperare. Durata acestei etape poate fi de maximum 7 zile lucratoare, insa in mod uzual aceasta poate dura aproximativ 2 zile.

Optional, exista posiblitatea in care sa alegi recuperarea datelor in regim de urgenta, contra unei taxe suplimentare. In acest caz, timpul de recuperare poate dura maximum 3 zile lucrătoare, dar in mod uzual dureaza pana la 24 de ore.

Mentionam insa ca, in functie de complexitatea si dificultatea recuperarii, exista cazuri in care termenii de livrare in regim de urgenta nu vor putea fi respectati.

Etapa 4 – Livrarea datelor

Cand am incheiat etapa de recuperare a datelor, te informam si iti oferim posibilitatea sa testezi calitatea datelor recuperate. Daca recuperarea a fost facuta la nivelul asteptarilor tale, vei onora financiar factura emisa pentru serviciile prestate si impreuna stabilim o modalitate prin care datele recuperate sa intre in posesia ta.

Daca esti interesat sa iti recuperezi datele cu noi, contacteaza-ne pentru a incepe procesul de diagnosticare gratuita!