Preturi

In continuare iti prezentam o lista cu tarifele standard pentru serviciile noastre. Acestea pot varia in functie de defectul fiecarui suport si nu depind de cantitatea de date solicitata.

Pretul final se stabileste in urma unei cereri de oferta si a unei diagnosticari GRATUITE a dispozitivului defect. In urma acestui proces putem afla daca recuperarea este posibila, procentul estimat de recuperabilitate, durata aproximativa a intregului proces si costul final.

In urma etapei de diagnosticare, tu alegi daca doresti sa mergi mai departe, in etapa urmatoare. Mai multe detalii despre modul nostru de lucru se gaseste in pagina Proceduri de lucru.

Preturile de mai jos sunt exprimate in EURO fara TVA inclus, sunt estimative si variaza in functie de complexitatea defectelor. Persoanele fizice beneficiaza de beneficii si discounturi.

DIAGNOSTICARE
Rapid

Rezultatul preliminar in maxim o ora de la receptionarea suportului de stocare defect. Se ofera numai o cotatie minima de pret. Disk-urile trebuie sa nu fi fost desfacute la partea mecanica.

GRATUIT
Standard

Rezultat detaliat in maxim 24 de ore. Se ofera cotatie de pret / procent estimat de recuperabilitate / durata estimata a procesului de recuperare. Disk-urile trebuie sa nu fi fost desfacute la partea mecanica.

GRATUIT
Urgent

Rezultat detaliat in maxim 3 ore. Se ofera cotatie de pret / procent estimat de recuperabilitate / durata estimata a procesului de recuperare. In cazul in care recuperarea de date nu este posibila, taxa nu se returneaza.

30 €
Disk Desfacut

Se aplica implicit in cazul disk-urilor care au fost desfacute la partea mecanica. Rezultatul diagnosticarii este oferit in maxim 72 de ore. (mai multe detalii aici)

GRATUIT
RECUPERARI DATE HDD IDE / SATA / USB / SCSI / SAS
Defect Logic Sistem de fisiere corupt / virusi / malware / fisire sterse / disk formatat
45 € – 120 €
Defect Electric Placa electronica defecta
80 € – 150 €
Defect Firmware Firmware Defect
80 € – 150 €
Defect Fizic/ Mecanic Motor defect / capete citire – scriere defecte / defecte de suprafata
150 € – 300 €
RECUPERARI DATE SSD
Defect logic Sistem de fisiere corupt / virusi / malware / SSD formatat
45 € – 120 €
Defect fizic SSD-ul nu este detectat sau este detectat incorect
150 € – 250 €
RECUPERARI DATE CARDURI MEMORIE, MEMORII FLASH, STICK-URI USB
Defecte logic Sistem de fisiere corupt / virusi / malware / fisire sterse / memorie formatata
25 € – 50 €
Defecte fizic Suportul de date nu este detectat sau este detectat incorect
50 € – 200 €
RECUPERARI DATE SISTEME RAID
RAID 0, 5, 6, 10, etc Pretul se stabileste in functie de configuratia sistemului, nr. de disk-uri si de defectele acestora.
De la 50 € / Disk
RECUPERARE IN REGIM DE URGENTA
Taxa Urgenta Recuperarea de date se va desfasura in regim de urgenta, in masura in care acest lucru este posibil.
50 € – 150 €

 

Preturile sunt exprimate in EURO si NU contin TVA!

Daca defectiunea survenita este complexa sau daca exista defecte multiple, costul final precizat in urma diagnosticarii poate depasi cotatia de pret mentionata in acest tabel.

In aceste tarife sunt incluse toate costurile de recuperare a datelor. Datele recuperate se vor livra pe un suport de stocare functional, pus la dispozitie de catre client, sau online, prin transfer securizat.

Taxa diagnosticare pentru disk-uri desfacute

Daca partea mecanica a disk-ului pe care il primim in scopul recuperarii datelor a fost desfacuta, diagnosticarea si evaluarea poate dura pana la 72 de ore. In asemenea cazuri, disk-urile sunt tratate ca defecte fizice / mecanice iar recuperarea datelor este tarifata corespunzator.

Exista, de asemenea, cazuri in care nu recomandam incercarea recuperarii datelor, pentru disk-urile cu probleme majore de suprafata. In aceste cazuri, sansele de recuperare pot fi foarte mici iar costurile foarte mari.

Pentru a obtine o diagnosticare gratuita, te rugam sa ne contactezi!